Oldalainkat 185 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2015. december 3. - Igazgyöngyös Mikulás

2015. december 3. - Igazgyöngyös Mikulás

December 3-án Mikulás-ünnepséggel leptük meg a gyerekeket. A Mikulás ajándékokat osztott, hozzánk úgy látszik, csak jó gyerekek járnak. Majd a Krampuszok segítségével fergeteges hangulatú mulatságot csaptak. Valamennyien nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük az önkéntesek munkáját.

Zsdanszki Csilla, gyógypedagógus


2015. december 8. - a Hospice osztályon jártunk

2015. december 8. - a Hospice osztályon jártunk

„Némán elkísérnéd felhőkön át, de az ég kapuját nem lépheted át. Engedd el, mennie kell, hiszen Ő a földnél jobbat érdemel. Így jó, nem éred el, de tölel, majd, ha jó leszel.”

A Markhot Ferenc Kórház Hospice osztály betegeinek az életét nem kísérhetjük folyamatosan, de 2015. december 8-án délután egy rövid időre megszínesítettük a délutánjukat.
Iskolánk diákjai irodalmi és zenés műsorral örvendeztették meg a súlyos betegeket, akik könnyek között, meghatódva hallgatták meg a szívből jövő gondolatokat és a gitáros énekeket.
Az intézmény háláját és köszönetét fejezte a programban résztvevő diákoknak:

Szepesi Glória Virág (8.a), Bolyki Jázmin (9.a), Csikós Dóra Emese, Kelemen Petra, Ungvári Zsófia (10.a), Szabó Fruzsina (11.a), Végh Viktória (12.n)


6. TeSzedd! - Köszönetnyilvánítás

6. TeSzedd! - Köszönetnyilvánítás

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár ötödik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „tavaszi nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

 

 

 

 

 

 


2015. szeptember 18-23. - Paralimpiai kvalifikációs kerekesszékes vívó-világbajnokság

paravivo small

2015. szeptember 18-23. - Paralimpiai kvalifikációs kerekesszékes vívó-világbajnokság

A Magyar Paralimpiai Bizottság szeptember 18-23. között Egerben rendezte a riói paralimpiai kvalifikációs kerekesszékes vívó-világbajnokságot. A vb megrendezésének jogát az IWAS-tól, a kerekesszékes vívás nemzetközi szervezetétől nyerte el az MPB, mely az oroszok visszalépése után, többek között a korábban kiválóan megrendezett hazai viadaloknak köszönhetően lett a vb házigazdája városunk, 36 országból érkezett versenyzőt, sportszakembert látott vendégül.
A több napon át tartó, izgalmas eseménysorozatnak diákjaink is aktív részesei voltak, lelkesen segítettek a szervezésben és a lebonyolításban.

Példamutató lelkesedésükért és áldozatos munkájukért dicséret illeti:

Plank Lili, Kormos Noémi, Szekula Panna, Hortobágyi Réka, Nagy Noémi, Horváth Zsanett (9.a)
Pintér Judit (10.a)
Pintér Evelin (12.a)
Juhász Gertrúd, Csáki Rebeka (13.n) szeretetszolgálatot végző diákokat.

Valódi önkéntes tevékenységet, önzetlen szolgálatot teljesítettek a 10. osztály képviseletében:
Zay Melani, Ungvári Zsófia és Lengyel Borbála tanulók, akik nem a ledolgozott órák miatt jelentek meg több napon keresztül a Hotel Eger és A Kemény Ferenc Sportcsarnokban kialakított pástok közelében, hanem mert tudták, hogy jelenlétük fontos a segítségre szoruló embertársaknak.

Veréb Istvánné


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190