Oldalainkat 105 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Leic Gabriella-díj

Leic Gabriella-díj

Leic Gabriella az Egri Ward Mária Iskola angol-orosz-német szakos nyelvtanára és az idegen nyelvi munkaközösség vezetője volt közel húsz éven át.
A nyelvek iránti szeretete, embertársaival, kollégáival, diákjaival való közvetlensége, törődése, önzetlen segítőkészsége és alázatos méltósággal végzett munkája mindannyiunk számára példaképpé tette őt. Nyitott volt az újdonságokra. Ha a nehézségekben tanácsra volt szükségünk, mindig számíthattunk rá. Sok bátorítást, biztatást kaptunk tőle. Szerény mosolya, derűt sugárzó hangja még most is jelen van közöttünk.
Úgy gondoljuk, hogy emlékét méltóképpen egy róla elnevezett díj megalapításával tudnánk megőrizni. Így szülei hozzájárulásával létrehoztuk a Leic Gabriella-díjat, amelyet minden évben annak a tanulónak ítélünk, aki az idegen nyelvek területén a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta a gimnáziumi évek alatt.

   
2014/2015    

 

2014/2015 Sánta Judit

 


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190