Oldalainkat 136 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Adó 1% felajánlása

1 Szazalek plakat mini eAdó 1 % felajánlása

Kedves Támogatónk!

Idén se feledje adója 1%-át Congregatio Jesu fenntartásában lévő iskolák alapítványai részére felajánlani. A következő oldalon találja a rendelkező ívet!

Alapítványaink és a hozzájuk tartozó adószámok:

Budapest:

Iskola: Ward Mária Iskola Alapítvány: 18103081-1-41

Eger:

Iskola: Pannónia Sacra Alapítvány 19133995-1-10

Most egyszerűbben rendelkezhet! Olvassa el a lenti tájékoztató Önre vonatkozó bekezdését!

Az egyházi 1%-ról is az EGYSZA lapon rendelkezhet a kiválasztott egyház négyjegyű technikai számának beírásával (Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011).

Hogyan rendelkezhet az adó 1+1 %-ról?

1. Ha önadózó

Az adóbevallását (a 1453-as bevallási nyomtatványt) és vele együtt az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot (adóbevallás EGYSZA jelű lapja) 2015. május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton). (Nem kell kisborítékot használnia, sem a mellékelt lapot, mert a rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi.)

2. Ha a munkáltató készíti el az adóbevallását

Nyomtassa ki a rendelkező nyilatkozatot és vágja körbe, úgy hogy beleférjen egy kisborítékba, majd töltse ki. (Az adó 1 százalékokról szóló nyilatkozatot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Ha egyház javára is rendelkezik adójának másik 1%-áról, akkor írja be a támogatni kívánt egyház négyjegyű technikai számát az üres mezőbe. Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel pontosan a nevét, állandó lakcímét és adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb 2015. május 10-ig.)

3. Ha már beküldte az adóbevallását és elfelejtett rendelkezni az adó 1 %-ról

Készítse el a rendelkező nyilatkozatait tartalmazó borítékot az előző bekezdés szerint!

A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatóság bármelyik ügyfélszolgálati irodájához 2015. május 20-ig. Rendelkezése így, az adóbevallásától, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes.

4. Ha az adóhatóság készíti el az adóbevallását

Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki a rendelkező nyilatkozatot és adóbevallásával együtt küldje vissza.

Az egyszerűsített bevallás esetén az egyszerűsített bevallási lehetőség választására vonatkozó bejelentéssel egyidőben, az adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon (1453NY-EGYSZA) legkésőbb február 15-ig.

Üdvözlettel és köszönettel,
Congregatio Jesu Magyarországi Tartománya


 A nyilatkozatok letölthetőek a képekre kattintva (.pdf).

 Eger Pannonia Sacra Alapitv   


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190