Oldalainkat 137 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Tanévkezdési információk - 2017/2018

Tanévkezdési információk - 2017/2018

Tanévkezdési információk az Egri Ward Mária Gimnázium tanulói (1-8. évfolyam) számára

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!
 
A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épületében tanuló diákokat és szüleiket, valamint az intézmény alkalmazottait az alábbiakról tájékoztatjuk. 

 • A Veni Sancte tanévnyitó szentmisét és a tanévnyitó ünnepséget 2017. szeptember 1-jén, pénteken reggel 8.00 órától tartjuk az Egri Főszékesegyházban.
   
 • Gyülekező 7:30 – 7:45-ig a Bazilika főbejárata előtt, osztályonként, ünneplő ruhában.  Amely fiúknak fehér ing, sötét hosszú nadrággal, leányoknak fehér blúz, sötét szoknyával.
 • A tanévnyitó után az osztályfőnökök vezetésével minden tanuló a saját osztálytermébe vonul, ahol megtartjuk az első tanítási napot.
 • E napon minden tanuló hozzon magával váltóruhát, tolltartót, 1 db füzetet és egy üres iskolatáskát.
 • A tankönyvek kiosztására 2017. szeptember 1-jén kerül sor a Deák Ferenc és a Kossuth Lajos utcai épületekben, ahol az osztályfőnökök segítségével fogják megkapni a gyerekek a tankönyveket a táskájukba.
 • A diákigazolványok megrendelésével kapcsolatban később tudjuk tájékoztatni a Kossuth Lajos utcai diákok szüleit, mert a diákigazolványok megrendelésének jogszabályi rendje hamarosan megváltozik.

További szép nyarat, és jó pihenést kívánok!
 
Eger, 2017. augusztus 2.
 
Tisztelettel,
 
Valkó Viktor
igazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Tanévkezdési információk az Egri Ward Mária Gimnázium tanulói (9-12. évfolyam) számára

Kedves Tanulók!

Az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium tanévkezdésével kapcsolatban az alábbi információkra hívjuk fel a figyelmet:

 1. A szeretet szolgálatot augusztus 31-ig végezhetik a tanulók a Ward Mária Gimnázium által megkötött szerződések szerint. A naplókat szeptember 1-én az osztályfőnököknek kell leadni.
 2. 2017. szeptember 1-e programja:
  7.45-7.55: Gyülekező a tantermekben osztályok szerint, bejárat a Klapka u. felől. A tantermekről az információt az aulában találják a tanulók.
  7.55-8.35: Osztályfőnöki óra
  8.40: Indulás a Bazilikába osztályok szerint az udvarról.
  9.00: Szentmise, tanévnyitó ünnepség a Bazilikában
  9.45: Együtt az osztályok visszavonulnak az iskolába
  10.00-12.30: Osztályfőnöki órák szünetekkel, tankönyvek átvétele.
  A büfé 7.30-13.00 üzemel az alagsorban, bejárat az udvar felől.
 3. Az ünnepségen megjelenés egyenruhában. Sötét alj, fehér blúz, nyakkendő vagy sötét öltöny, fehér ing, nyakkendő.
  9-es tanulók számára és azoknak, akik a felsőbb évesek közül rendeltek, az egyenszoknya átvétele az iskola 5-ös termében 2017. augusztus 31-én 8.00-15.30-ig. Azok a felsőbb évesek, akik szeretnének egyenszoknyát rendelni és még nem tették meg, azok Siskáné Kiss Kornéliánál megtehetik. Eger, Pacsirta u. 25. Időpont egyeztetés telefonon: 30/421-3272.  A szoknya ára 4000 Ft.
 4. A tankönyveket az első tanítási napon veszik át a tanulók.
 5. Menza igénybevétele szeptember 4-től lehetséges, az igényeket az iskola gazdasági hivatalában kell jelezni 2017. szeptember 1-én de. 10.00-ig. A menza étlapja honlapunkon megtalálható. Kérjük, olvassátok el a menza igénybevételének szabályait! http://ekszi.hu/index.php/etlap
 6. Javító vizsgák:
  A javító vizsgák szervezését és lebonyolítását az Egri Ward Mária Gimnázium végzi.  
 7. Egyenpóló:
  Az Iskolánk címerével ellátott póló szeptember 1-én megrendelhető az osztályfőnöktől. Ára: 1800 Ft. Kérjük a felsőbb évesek a pénzt hozzák magukkal!
 8. Beléptetőkártya:
  Iskolánk minden tanulója beléptető kártyát használ. A házirend tartalmazza a kártya használatával kapcsolatos szabályokat (http://ekszi.hu/dok/hazirend.pdf, 17. oldal)!  A kártya megvásárlása kötelező az első tanítási napon. Ára: 1500 Ft.

Eger, 2017. augusztus 2.
 
Tisztelettel,
 
Rozmán Éva
igazgató


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190